Accoya – en terrasse for livet

I et værhardt nordisk klima bruker vi mye tid på å vedlikeholde terrassen. Vi oljer og beiser til den store gullmedaljen, hvert eneste år. Men uansett hvor mye du jobber med terrassen, ser den like slitt ut året etter. Høres det kjent ut?

Tenk om du kunne bruke de solrike dagene til å faktisk sitte på terrassen med en god bok, med barn løpende omkring og du fikk nyte solstrålene i fredelige omgivelser. Med ACCOYA får du den vedlikeholdsfrie, lekre terrassen du alltid har drømt om.

Varer en livstid

Med 50-års råtegaranti over vann og 25 år under vann, er holdbarheten til ACCOYA uslåelig. Terrassebordene er svært formstabile – de verken sveller eller krymper, og er kvistfrie.

Du kan velge selv om du vil ha overflatebehandlede terrassebord. Ubehandlet vil det over noen år oppnå en naturlig, vakker gråfarge.

Terrassen monteres enkelt og skjulte fester gir en feilfri finish.

Ekte tre gir den gode følelsen under føttene

Terrasser av heltre er behagelige å gå på, blir ikke glovarme i solen og fliser mindre enn andre terrasser. Små barneføtter kan løpe trygt barføtt mellom gress og terrasse.
 

Et miljøvennlig valg

ACCOYA er produsert av FSC-tømmer og er svanemerket. Det betyr blant annet at terrassen din er produsert fra bærekraftig skogbruk, har god biologisk holdbarthet og ikke inneholder miljøgifter. I tillegg er det 100% resirkulertbart, og har lavere karbonavtrykk enn noe annet trevirke.

Bærekraftig og vakkert på samme tid, altså!

Din nasjonale ACCOYA-leverandør

Hos Trekompaniet har vi god erfaring med ACCOYA og andre naturlige trevarer. Spør oss om du vil ha råd til hva som passer best hos deg, om overflatebehandling, vare/fargeprøve eller andre spørsmål du har.

Ta kontakt med oss for mer informasjon
og bestilling av ACCOYA.

Ta kontakt med oss for
mer informasjon og bestilling
av ACCOYA.

Kontakt oss

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this